In Griekenland behaalde de anti-besparingspartij SYRIZA een grote overwinning, maar vooral in Frankrijk dreigt de situatie problematisch te worden. Daar haalde het Front National een kwart van de stemmen en dat is geen goede zaak voor Europa. Integendeel zelfs, overal weerklonken alarmsignalen.

Volgens Mario Draghi, president van de Europese Centrale Bank, hebben de Europese kiezers zich zand in de ogen laten strooien. De Europese regering zal dringend iets moeten doen om de woede van de Europeanen te kalmeren, zoniet dreigt de situatie uit de hand te lopen.

In Griekenland behaalde de anti-besparingspartij SYRIZA een grote overwinning, maar vooral in Frankrijk dreigt de situatie problematisch te worden. Daar haalde het Front National een kwart van de stemmen en dat is geen goede zaak voor Europa. Integendeel zelfs, overal weerklonken alarmsignalen. Volgens Mario Draghi, president van de Europese Centrale Bank, hebben de Europese kiezers zich zand in de ogen laten strooien. De Europese regering zal dringend iets moeten doen om de woede van de Europeanen te kalmeren, zoniet dreigt de situatie uit de hand te lopen.