Gezien de inkoopmanagersindex, die in juli en augustus sterk verbeterde en die een goede maatstaf is voor toekomstige productiestijging, is ook op dat vlak een verbetering ophanden.

De meeste toonaangevende aandelenindices stegen de afgelopen week met 1,5% tot 2,5% ten opzichte van vorige week vrijdag.

De Amerikaanse Nasdaq zat onderin die bandbreedte, hoofdzakelijk door een koersdaling van Apple.

De presentatie van de Iphone 5C, die aantrekkelijk geprijsd zou worden, blijkt toch nog duurder dan veel van zijn concurrenten, terwijl de kwaliteit er niet bovenuit stijgt.

Gezien de inkoopmanagersindex, die in juli en augustus sterk verbeterde en die een goede maatstaf is voor toekomstige productiestijging, is ook op dat vlak een verbetering ophanden. De meeste toonaangevende aandelenindices stegen de afgelopen week met 1,5% tot 2,5% ten opzichte van vorige week vrijdag. De Amerikaanse Nasdaq zat onderin die bandbreedte, hoofdzakelijk door een koersdaling van Apple. De presentatie van de Iphone 5C, die aantrekkelijk geprijsd zou worden, blijkt toch nog duurder dan veel van zijn concurrenten, terwijl de kwaliteit er niet bovenuit stijgt.