In Europa zal de groei ternauwernood versnellen, en eveneens minder hoog uitkomen dan de consensusverwachting.

PIMCO denkt dat de groei in Japan sterk afhankelijk blijft van agressief monetair en begrotingsbeleid. In opkomende markten verwacht PIMCO een stabilisatie van de groei, wat wordt ondersteund doordat centrale banken de controle herpakken op de omstandigheden binnen financiële en valutamarkten.

De vooruitblik voor de bedrijfswinsten wereldwijd is een belangrijke maatstaf om te bepalen of de economie in staat is om op eigen kracht duurzaam te groeien.

In Europa zal de groei ternauwernood versnellen, en eveneens minder hoog uitkomen dan de consensusverwachting. PIMCO denkt dat de groei in Japan sterk afhankelijk blijft van agressief monetair en begrotingsbeleid. In opkomende markten verwacht PIMCO een stabilisatie van de groei, wat wordt ondersteund doordat centrale banken de controle herpakken op de omstandigheden binnen financiële en valutamarkten. De vooruitblik voor de bedrijfswinsten wereldwijd is een belangrijke maatstaf om te bepalen of de economie in staat is om op eigen kracht duurzaam te groeien.