In de zogenaamde 'soft' data, die meestal gebaseerd zijn op polls bij de bevolking, is echter een duidelijke verzwakking van de Amerikaanse economie merkbaar. Maar niet alleen de Verenigde Staten dreigen opnieuw weg te zakken in een economisch dalletje.

De Europese economie zakt opnieuw weg in een diep gat, waarbij de fundamentals zijn gedaald tot een dieptepunt voor de afgelopen drie maanden. Deze evolutie heeft plaatsgevonden terwijl de aandelenkoersen een nieuwe piek hebben bereikt. Het spreekt voor zichzelf dat een dergelijke situatie op langere termijn niet kan worden volgehouden.

In de zogenaamde 'soft' data, die meestal gebaseerd zijn op polls bij de bevolking, is echter een duidelijke verzwakking van de Amerikaanse economie merkbaar. Maar niet alleen de Verenigde Staten dreigen opnieuw weg te zakken in een economisch dalletje. De Europese economie zakt opnieuw weg in een diep gat, waarbij de fundamentals zijn gedaald tot een dieptepunt voor de afgelopen drie maanden. Deze evolutie heeft plaatsgevonden terwijl de aandelenkoersen een nieuwe piek hebben bereikt. Het spreekt voor zichzelf dat een dergelijke situatie op langere termijn niet kan worden volgehouden.