De druk op de Europese politici om de noodzakelijke hervormingen door te voeren wordt daardoor alleen maar groter. Alleen ingrijpende structurele ingrepen kunnen de Europese economie opnieuw gezond maken. Rekenen op externe omstandigheden heeft namelijk geen zin, zo is recent gebleken.

De Europese economie zakt in zorgwekkend tempo opnieuw weg, op basis van de recent gepubliceerde indicatoren bevindt ze zich op een dieptepunt voor de voorbije zeven weken. Daarbij doet Europa het economisch gezien opnieuw duidelijk minder goed dan de Verenigde Staten.

De druk op de Europese politici om de noodzakelijke hervormingen door te voeren wordt daardoor alleen maar groter. Alleen ingrijpende structurele ingrepen kunnen de Europese economie opnieuw gezond maken. Rekenen op externe omstandigheden heeft namelijk geen zin, zo is recent gebleken. De Europese economie zakt in zorgwekkend tempo opnieuw weg, op basis van de recent gepubliceerde indicatoren bevindt ze zich op een dieptepunt voor de voorbije zeven weken. Daarbij doet Europa het economisch gezien opnieuw duidelijk minder goed dan de Verenigde Staten.