Todd Schoenberger van LandColt Capital is van mening dat de situatie makkelijk uit de hand kan lopen in geval van een aanval door (vooral) de westerse mogendheden. Aan de Syrische grenzen wacht Hezbollah op haar kans. Mogelijk zal deze terroristische beweging een aanval op Israëlische of Amerikaanse doelwitten inzetten.

Schoenberger is van mening dat in geval van een conflict de olieprijs makkelijk kan stijgen tot in de buurt van de piek op 148 dollar die in 2008 werd bereikt. Een dergelijke economie kan de Europese economie doen kelderen, met een nieuwe recessie tot gevolg.

Todd Schoenberger van LandColt Capital is van mening dat de situatie makkelijk uit de hand kan lopen in geval van een aanval door (vooral) de westerse mogendheden. Aan de Syrische grenzen wacht Hezbollah op haar kans. Mogelijk zal deze terroristische beweging een aanval op Israëlische of Amerikaanse doelwitten inzetten. Schoenberger is van mening dat in geval van een conflict de olieprijs makkelijk kan stijgen tot in de buurt van de piek op 148 dollar die in 2008 werd bereikt. Een dergelijke economie kan de Europese economie doen kelderen, met een nieuwe recessie tot gevolg.