De Europese crisis lijkt alleszins over het hoogtepunt heen te zijn, tenminste wanneer we Mark Luschini, chief investment strategist bij Janney Montgomery Scott LLC, mogen geloven.

Luschini ziet signalen die in die richting wijzen en die zijn zeker bemoedigend. Nog meer optimistisch stemt hem het feit dat de Amerikaanse banken een upgrading hebben gekregen.

Er is namelijk ruimte voor het betalen van hogere dividenden. Luschini is positief voor zowel de globale economie als voor de bedrijfsresultaten. 2011 kan volgens hem een goed jaar worden.

De Europese crisis lijkt alleszins over het hoogtepunt heen te zijn, tenminste wanneer we Mark Luschini, chief investment strategist bij Janney Montgomery Scott LLC, mogen geloven. Luschini ziet signalen die in die richting wijzen en die zijn zeker bemoedigend. Nog meer optimistisch stemt hem het feit dat de Amerikaanse banken een upgrading hebben gekregen. Er is namelijk ruimte voor het betalen van hogere dividenden. Luschini is positief voor zowel de globale economie als voor de bedrijfsresultaten. 2011 kan volgens hem een goed jaar worden.