Alleszins zullen de Italianen moeten wennen aan een 'hung parliament' in de senaat. Het zal zodoende moeilijk zijn om knopen door te hakken.

Zachary Karabell, president van River Twice Research, sluit niet uit dat er nieuwe verkiezingen komen, maar een beslissing daaromtrent zal alleszins niet op korte termijn worden genomen. Voorlopig zal er dus niets in Italië gebeuren, maar dat hoeft niet echt verontrustend te zijn.

Karabell sluit niet uit dat de Europese crisis nog jarenlang kan aanslepen, maar gelooft niet dat de eurozone uiteen zal spatten. Nog andere Europese landen zullen zware besparingen moeten doorvoeren, uiteindelijk zal ook Duitsland de dans ook niet kunnen ontspringen.

Alleszins zullen de Italianen moeten wennen aan een 'hung parliament' in de senaat. Het zal zodoende moeilijk zijn om knopen door te hakken. Zachary Karabell, president van River Twice Research, sluit niet uit dat er nieuwe verkiezingen komen, maar een beslissing daaromtrent zal alleszins niet op korte termijn worden genomen. Voorlopig zal er dus niets in Italië gebeuren, maar dat hoeft niet echt verontrustend te zijn. Karabell sluit niet uit dat de Europese crisis nog jarenlang kan aanslepen, maar gelooft niet dat de eurozone uiteen zal spatten. Nog andere Europese landen zullen zware besparingen moeten doorvoeren, uiteindelijk zal ook Duitsland de dans ook niet kunnen ontspringen.