Vanmorgen werd door Markit Economics bekendgemaakt dat de index van de aankoopmanagers voor zowel de verwerkende industrie als de dienstensector in de eurozone in maart verder is gedaald. Daarmee wordt nogmaals aangegeven dat de economie in het eerste kwartaal verder is gekrompen.

De index kwam uit op 49,10, tegenover 49,30 in februari. Dat is weliswaar meer dan de consensusverwachting van 48,70, maar elke lezing van de index onder 50 wijst op een krimp van de economie. Over krimp gesproken: de Europese Commissie ziet Belgische economie dit jaar krimpen, evenals die in Griekenland, Cyprus, Portugal, Italië, Spanje en Nederland.

Option lanceert Beemo

Option verstevigt zijn reputatie als LTE-aanbieder met de lancering van Beemo, een nieuwe, supersnelle quad-band 4G LTE USB-modem. Beemo pakt uit met LTE van het hoogste niveau en onderscheidt zich verder door zijn stijlvol design, hoge kwaliteit en uitstekende prestaties. Het toestel biedt een uitstekende warmte-afvoer en levert supersnelle quad-band (800/900/1800/2600 MHz) connectiviteit. Beemo heeft een externe antenneconnector die gebruikers de mogelijkheid biedt om het signaal te versterken in zones met een zwakke signaalsterkte. De koers van Option noteert niettemin circa 2,50% lager.

Ablynx heeft nieuws te melden

Ablynx herinnert er aan dat op 3 april 2012 een publicatie rond een nieuwe tetramere Nanobody®-agonist (TAS266) die is gericht tegen de celdood receptor 5 (DR5), een belangrijke doelwitreceptor op tumorcellen bij een reeks van tumoren, is gepubliceerd door Novartis op de American Association for Research Cancer Annual Meeting 2012 in Chicago, USA.

Het vermogen van TAS266 om DR5 doelwitreceptoren efficient te 'cross-linken', hetgeen naar verluid niet kan worden bereikt met monoklonale antilichamen, leidt tot de gecontroleerde celdood van tumorcellen.

De publicatie is gepresenteerd door Dr Heather Huet van Novartis, en drie wetenschappers van Ablynx behoren tevens tot de auteurs. Het bericht heeft weinig impact op de koers van Ablynx.

Vanmorgen werd door Markit Economics bekendgemaakt dat de index van de aankoopmanagers voor zowel de verwerkende industrie als de dienstensector in de eurozone in maart verder is gedaald. Daarmee wordt nogmaals aangegeven dat de economie in het eerste kwartaal verder is gekrompen. De index kwam uit op 49,10, tegenover 49,30 in februari. Dat is weliswaar meer dan de consensusverwachting van 48,70, maar elke lezing van de index onder 50 wijst op een krimp van de economie. Over krimp gesproken: de Europese Commissie ziet Belgische economie dit jaar krimpen, evenals die in Griekenland, Cyprus, Portugal, Italië, Spanje en Nederland. Option lanceert Beemo Option verstevigt zijn reputatie als LTE-aanbieder met de lancering van Beemo, een nieuwe, supersnelle quad-band 4G LTE USB-modem. Beemo pakt uit met LTE van het hoogste niveau en onderscheidt zich verder door zijn stijlvol design, hoge kwaliteit en uitstekende prestaties. Het toestel biedt een uitstekende warmte-afvoer en levert supersnelle quad-band (800/900/1800/2600 MHz) connectiviteit. Beemo heeft een externe antenneconnector die gebruikers de mogelijkheid biedt om het signaal te versterken in zones met een zwakke signaalsterkte. De koers van Option noteert niettemin circa 2,50% lager. Ablynx heeft nieuws te melden Ablynx herinnert er aan dat op 3 april 2012 een publicatie rond een nieuwe tetramere Nanobody®-agonist (TAS266) die is gericht tegen de celdood receptor 5 (DR5), een belangrijke doelwitreceptor op tumorcellen bij een reeks van tumoren, is gepubliceerd door Novartis op de American Association for Research Cancer Annual Meeting 2012 in Chicago, USA. Het vermogen van TAS266 om DR5 doelwitreceptoren efficient te 'cross-linken', hetgeen naar verluid niet kan worden bereikt met monoklonale antilichamen, leidt tot de gecontroleerde celdood van tumorcellen. De publicatie is gepresenteerd door Dr Heather Huet van Novartis, en drie wetenschappers van Ablynx behoren tevens tot de auteurs. Het bericht heeft weinig impact op de koers van Ablynx.