Jongeren die in Spanje en Italië op de arbeidsmarkt komen, zullen ontdekken dat daar voor hen geen plaats meer is weggelegd. De arbeidsmarkt in die landen zal voor decennia scheef getrokken zijn en vroeg of laat zal deze situatie tot gewelddadige protesten leiden.

De kansloze jongeren zullen op zoek gaan naar zondebokken en die zullen snel gevonden worden. De Europese centrale bankiers zullen op pek en veren getrakteerd worden, want zij en niemand anders zijn er verantwoordelijk voor dat de situatie zo ernstig uit de hand is gelopen.

Jongeren die in Spanje en Italië op de arbeidsmarkt komen, zullen ontdekken dat daar voor hen geen plaats meer is weggelegd. De arbeidsmarkt in die landen zal voor decennia scheef getrokken zijn en vroeg of laat zal deze situatie tot gewelddadige protesten leiden. De kansloze jongeren zullen op zoek gaan naar zondebokken en die zullen snel gevonden worden. De Europese centrale bankiers zullen op pek en veren getrakteerd worden, want zij en niemand anders zijn er verantwoordelijk voor dat de situatie zo ernstig uit de hand is gelopen.