Behoudens conjunctuurcijfers die verrassend in de tegenovergestelde richting zouden wijzen, bouwt professor Stefan Duchateau rustig verder aan het overgewicht in Europese aandelen, met nadruk op Duitsland, Zweden en Spanje (terwijl ook enkele Italiaanse bedrijven in het vizier komen).

Duchateau wijst verder al meerdere weken op de opbouw van beleggingspotentieel in Zuidoost Azië. De reden hiervoor is dubbel. De Amerikaanse rentedreiging is naar de achtergrond verschoven, waardoor ook de druk op de lokale munten (en vandaar lokale rentetarieven) in belangrijke mate is afgenomen. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.

Behoudens conjunctuurcijfers die verrassend in de tegenovergestelde richting zouden wijzen, bouwt professor Stefan Duchateau rustig verder aan het overgewicht in Europese aandelen, met nadruk op Duitsland, Zweden en Spanje (terwijl ook enkele Italiaanse bedrijven in het vizier komen). Duchateau wijst verder al meerdere weken op de opbouw van beleggingspotentieel in Zuidoost Azië. De reden hiervoor is dubbel. De Amerikaanse rentedreiging is naar de achtergrond verschoven, waardoor ook de druk op de lokale munten (en vandaar lokale rentetarieven) in belangrijke mate is afgenomen. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.