De maandag uitgedeelde klap als gevolg van de situatie in Oekraïne lijkt inmiddels volledig verteerd. Alle aandacht richt zich nu op de macro-economische indicatoren, evenals op het monetaire beleid zoals dat momenteel door de centrale banken wordt gevoerd.

De Europese Centrale Bank houdt haar basisrente ongewijzigd, zo werd vanmiddag bekendgemaakt. Sommige economen hadden een symbolische verlaging verwacht, maar die is er dus niet gekomen. Op de valutamarkten verandert er weinig in het koersbeeld van de euro.

De maandag uitgedeelde klap als gevolg van de situatie in Oekraïne lijkt inmiddels volledig verteerd. Alle aandacht richt zich nu op de macro-economische indicatoren, evenals op het monetaire beleid zoals dat momenteel door de centrale banken wordt gevoerd. De Europese Centrale Bank houdt haar basisrente ongewijzigd, zo werd vanmiddag bekendgemaakt. Sommige economen hadden een symbolische verlaging verwacht, maar die is er dus niet gekomen. Op de valutamarkten verandert er weinig in het koersbeeld van de euro.