De euro is vanmorgen teruggevallen tot het laagste niveau voor de afgelopen vier jaar. De beleggers vragen zich af of de crisis van de eurozone te vergelijken valt met de bankencrisis van (bijna) twee jaar geleden.

De Brusselse beurs noteert voorzichtig in de plus, maar de winst voor de BEL 20 blijft beperkt tot minder dan een kwart procent. De kaap van 2450 kan voorlopig niet overtuigend genomen worden. Vooral Ageas stelt zich binnen de index volatiel op, inmiddels noteert de verzekeraar weer in de plus.

De euro is vanmorgen teruggevallen tot het laagste niveau voor de afgelopen vier jaar. De beleggers vragen zich af of de crisis van de eurozone te vergelijken valt met de bankencrisis van (bijna) twee jaar geleden. De Brusselse beurs noteert voorzichtig in de plus, maar de winst voor de BEL 20 blijft beperkt tot minder dan een kwart procent. De kaap van 2450 kan voorlopig niet overtuigend genomen worden. Vooral Ageas stelt zich binnen de index volatiel op, inmiddels noteert de verzekeraar weer in de plus.