ING publiceerde vanmorgen ook een rapport over Ackermans & van Haaren, dat op 15 november de trading update heeft gegeven. Er werd een update gedaan van de berekening van de net asset value, waarbij een fair value werd bekomen van 96 euro per aandeel.

Het koersdoel voor het aandeel wordt verhoogd van 84 tot 86 euro, waarbij de discount over een periode van twaalf maanden op 10% werd berekend. De holding blijft op langere termijn interessant, maar het advies wordt niettemin verlaagd van kopen naar houden.

ING publiceerde vanmorgen ook een rapport over Ackermans & van Haaren, dat op 15 november de trading update heeft gegeven. Er werd een update gedaan van de berekening van de net asset value, waarbij een fair value werd bekomen van 96 euro per aandeel. Het koersdoel voor het aandeel wordt verhoogd van 84 tot 86 euro, waarbij de discount over een periode van twaalf maanden op 10% werd berekend. De holding blijft op langere termijn interessant, maar het advies wordt niettemin verlaagd van kopen naar houden.