De minste twijfel omtrent de rente en bedrijfsresultaten zal zich onmiddellijk vertalen in nerveuze beurscorrecties. De komende periode mag dan nog altijd veel opportuniteiten bevatten, de volatiliteit op de Westerse beurzen zal zich tevens op een hoger peil gaan bevinden dan in de afgelopen maanden.

De recente terugval van het Amerikaanse ISM-cijfer interpreteert professor Stefan Duchateau daarom als een dubbele opportuniteit. Enerzijds staat er nu (nog) minder druk op de Amerikaanse LT rente, zodat hieruit minder negatieve impact moet worden ingecalculeerd op de (Westerse) aandelenbeurzen. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.

De minste twijfel omtrent de rente en bedrijfsresultaten zal zich onmiddellijk vertalen in nerveuze beurscorrecties. De komende periode mag dan nog altijd veel opportuniteiten bevatten, de volatiliteit op de Westerse beurzen zal zich tevens op een hoger peil gaan bevinden dan in de afgelopen maanden. De recente terugval van het Amerikaanse ISM-cijfer interpreteert professor Stefan Duchateau daarom als een dubbele opportuniteit. Enerzijds staat er nu (nog) minder druk op de Amerikaanse LT rente, zodat hieruit minder negatieve impact moet worden ingecalculeerd op de (Westerse) aandelenbeurzen. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.