Er is geen enkele stijger binnen de BEL 20, hoewel er ook geen aandelen zijn die forse verliezen laten optekenen. De euro ligt eens te meer zwak op koers, inmiddels is de kaap van 1,29 euro in het vizier gekomen. De goudprijs gedraagt zich erg volatiel, maar heeft zich herpakt vanaf de opening.

De sterkste daler is de Portugese beurs, waar het verlies inmiddels is opgelopen tot ruim 6% voor de belangrijkste beursindex op de beurs van Lissabon. Ook de Spaanse beurs heeft het niet onder de markt. De beleggers vrezen dat de Europese schuldencrisis opnieuw aan het escaleren is.

Er is geen enkele stijger binnen de BEL 20, hoewel er ook geen aandelen zijn die forse verliezen laten optekenen. De euro ligt eens te meer zwak op koers, inmiddels is de kaap van 1,29 euro in het vizier gekomen. De goudprijs gedraagt zich erg volatiel, maar heeft zich herpakt vanaf de opening. De sterkste daler is de Portugese beurs, waar het verlies inmiddels is opgelopen tot ruim 6% voor de belangrijkste beursindex op de beurs van Lissabon. Ook de Spaanse beurs heeft het niet onder de markt. De beleggers vrezen dat de Europese schuldencrisis opnieuw aan het escaleren is.