De Brusselse beurs heeft het nog wat moeilijker, daar is het verlies voor de BEL 20 inmiddels al opgelopen tot driekwart procent. Nyrstar is momenteel de sterkste daler binnen de index, op de voet gevolgd door Delhaize, GdF Suez en KBC. Opvallende stijgers zijn er in feite niet.

De allesbeheersende factor op de financiële markten blijven momenteel de Griekse problemen. Het ziet er niet naar uit dat de beurzen meer bewegingsvrijheid zullen krijgen in afwachting dat er een oplossing voor die problemen is gevonden. Op de valutamarkten blijft de koers van de euro onder druk staan.

De Brusselse beurs heeft het nog wat moeilijker, daar is het verlies voor de BEL 20 inmiddels al opgelopen tot driekwart procent. Nyrstar is momenteel de sterkste daler binnen de index, op de voet gevolgd door Delhaize, GdF Suez en KBC. Opvallende stijgers zijn er in feite niet. De allesbeheersende factor op de financiële markten blijven momenteel de Griekse problemen. Het ziet er niet naar uit dat de beurzen meer bewegingsvrijheid zullen krijgen in afwachting dat er een oplossing voor die problemen is gevonden. Op de valutamarkten blijft de koers van de euro onder druk staan.