De toestand in Amerika is volgens Philippe Gijsels van BNP Paribas nog steeds aan de gang en er is niet onmiddellijk een oplossing in zicht. Dit gegeven zal de komende dagen en weken de agenda blijven beheersen en ook het bijna in aantocht zijnde resultatenseizoen blijven overschaduwen.

Hoe gaat dit verhaal mogelijk de komende weken verder aflopen? Wie het weet mag het zeggen. Volgende week stelt zich ook het probleem van het schuldenplafond dat zal worden bereikt. Washington kan dus niet bij de pakken blijven zitten en zal moeten handelen, willen of niet.

De toestand in Amerika is volgens Philippe Gijsels van BNP Paribas nog steeds aan de gang en er is niet onmiddellijk een oplossing in zicht. Dit gegeven zal de komende dagen en weken de agenda blijven beheersen en ook het bijna in aantocht zijnde resultatenseizoen blijven overschaduwen. Hoe gaat dit verhaal mogelijk de komende weken verder aflopen? Wie het weet mag het zeggen. Volgende week stelt zich ook het probleem van het schuldenplafond dat zal worden bereikt. Washington kan dus niet bij de pakken blijven zitten en zal moeten handelen, willen of niet.