Misschien wil de Chinese centrale bank ons deze keer echt verrassen ... ? Of zijn er volgens professor Stefan Duchateau andere redenen om geen rentebewegingen door te voeren? De potentiële koerszwakte van renminbi, hetgeen de inflatie kan aanwakkeren?

Of de stijgende kansen op het uiteenspatten van de vastgoedzeepbel wanneer de rente daalt en er nog meer kredieten worden aangezogen om nutteloze en onrendabele bouwprojecten te ondersteunen? Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.

Misschien wil de Chinese centrale bank ons deze keer echt verrassen ... ? Of zijn er volgens professor Stefan Duchateau andere redenen om geen rentebewegingen door te voeren? De potentiële koerszwakte van renminbi, hetgeen de inflatie kan aanwakkeren? Of de stijgende kansen op het uiteenspatten van de vastgoedzeepbel wanneer de rente daalt en er nog meer kredieten worden aangezogen om nutteloze en onrendabele bouwprojecten te ondersteunen? Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.