De verbeterde vooruitzichten inzake bedrijfsresultaten en de verwachting van lage en stabiele rentetarieven op lange termijnobligaties, creëerde volgens professor Stefan Duchateau een ideale voedingsbodem voor de meeste beurzen, met nadruk op de Amerikaanse en Europese aandelenmarkten.

Zijn we 2008 dan niet te snel vergeten? Zeker niet. Vooreerst al niet omdat de diepste negatieve impact van deze epische crisis vooral toegeschreven moet worden aan het weinig doortastende en weifelende optreden van de overheid.

Het amechtige commentaar van Bernake zond de beurzen de dieperik in en niet het (terechte) faillissement van Lehman Brothers. Vergeet immers niet dat de beurzen na de afkondiging van de faling op 15 september eerst begonnen te stijgen... Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.

De verbeterde vooruitzichten inzake bedrijfsresultaten en de verwachting van lage en stabiele rentetarieven op lange termijnobligaties, creëerde volgens professor Stefan Duchateau een ideale voedingsbodem voor de meeste beurzen, met nadruk op de Amerikaanse en Europese aandelenmarkten. Zijn we 2008 dan niet te snel vergeten? Zeker niet. Vooreerst al niet omdat de diepste negatieve impact van deze epische crisis vooral toegeschreven moet worden aan het weinig doortastende en weifelende optreden van de overheid. Het amechtige commentaar van Bernake zond de beurzen de dieperik in en niet het (terechte) faillissement van Lehman Brothers. Vergeet immers niet dat de beurzen na de afkondiging van de faling op 15 september eerst begonnen te stijgen... Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.