De markten waren de afgelopen dagen wat in betere doen, nu de angst voor de tapering (vermindering van de QE) wat is afgenomen. Nieuwe zorgen met betrekking tot Portugal en Egypte worden relatief vlot verteerd, wat aangeeft dat de ondertoon eerder goed blijft .

Gisteren was het volgens Philippe Gijsels van BNP Paribas vooral uitkijken naar de acties en vooral commentaren van de centrale banken (BOE en ECB). De ECB gaf zoals verwacht aan dat de monetaire politiek soepel zal blijven voor een lange tijd, wat betekent dat de rente vooralsnog niet zal stijgen.

De markten waren de afgelopen dagen wat in betere doen, nu de angst voor de tapering (vermindering van de QE) wat is afgenomen. Nieuwe zorgen met betrekking tot Portugal en Egypte worden relatief vlot verteerd, wat aangeeft dat de ondertoon eerder goed blijft . Gisteren was het volgens Philippe Gijsels van BNP Paribas vooral uitkijken naar de acties en vooral commentaren van de centrale banken (BOE en ECB). De ECB gaf zoals verwacht aan dat de monetaire politiek soepel zal blijven voor een lange tijd, wat betekent dat de rente vooralsnog niet zal stijgen.