De beurzen hadden in de weken voorafgaande aan het schuldenplafond (en de discussies over de shutdown) mooie winsten laten optekenen. Het was volgens Philippe Gijsels van BNP Paribas dan ook niet meer dan logisch dat op het bericht over de deal op beperkte schaal winst werd genomen.

Eigenlijk wees alles op een deal die op het laatste moment zou worden afgesloten. In de afgelopen jaren is het vaak gebeurd dat iedereen zo lang mogelijk het been stijf hield en dat belangrijke overeenkomsten slechts op het laatste moment werden afgesloten.

De beurzen hadden in de weken voorafgaande aan het schuldenplafond (en de discussies over de shutdown) mooie winsten laten optekenen. Het was volgens Philippe Gijsels van BNP Paribas dan ook niet meer dan logisch dat op het bericht over de deal op beperkte schaal winst werd genomen. Eigenlijk wees alles op een deal die op het laatste moment zou worden afgesloten. In de afgelopen jaren is het vaak gebeurd dat iedereen zo lang mogelijk het been stijf hield en dat belangrijke overeenkomsten slechts op het laatste moment werden afgesloten.