D'Ieteren is de sterkste stijger binnen de BEL 20, gevolgd door KBC en ThromboGenics. De helft van de BEL 20-aandelen sloot echter in het rood af, zonder dat er echt sprake was van uitschieters. Umicore, dat bijna 1% prijsgaf, was de sterkste daler binnen de index.

Bob Parker, senior adviseur bij Credit Suisse Asset Management, is van mening dat de ondertoon op de Europese beurzen als gevolg van de inflow van buitenlands geld uitstekend blijft. Hij verwacht dat een correctie, als die er al komt, beperkt in tijd en ruimte zal zijn.

D'Ieteren is de sterkste stijger binnen de BEL 20, gevolgd door KBC en ThromboGenics. De helft van de BEL 20-aandelen sloot echter in het rood af, zonder dat er echt sprake was van uitschieters. Umicore, dat bijna 1% prijsgaf, was de sterkste daler binnen de index. Bob Parker, senior adviseur bij Credit Suisse Asset Management, is van mening dat de ondertoon op de Europese beurzen als gevolg van de inflow van buitenlands geld uitstekend blijft. Hij verwacht dat een correctie, als die er al komt, beperkt in tijd en ruimte zal zijn.