Vooral de industrials onderscheidden zich in positieve zin, met stevige winsten voor Bekaert en Solvay. KBC was eveneens van de partij, terwijl de vastgoedaandelen Befimmo en Cofinimmo zich ook van hun betere zijde lieten zien. Telenet was met een verlies van iets meer dan een half procent een opvallende daler.

Ondanks het hoger slot op vrijdag gingen de Europese beurzen deze week toch voor de vierde week op rij lager, met een verlies van anderhalf procent voor de Stoxx Europe 600. Het was 14 maanden geleden dat de Stoxx nog zoveel weken op rij was gedaald.

Vooral de industrials onderscheidden zich in positieve zin, met stevige winsten voor Bekaert en Solvay. KBC was eveneens van de partij, terwijl de vastgoedaandelen Befimmo en Cofinimmo zich ook van hun betere zijde lieten zien. Telenet was met een verlies van iets meer dan een half procent een opvallende daler. Ondanks het hoger slot op vrijdag gingen de Europese beurzen deze week toch voor de vierde week op rij lager, met een verlies van anderhalf procent voor de Stoxx Europe 600. Het was 14 maanden geleden dat de Stoxx nog zoveel weken op rij was gedaald.