ThromboGenics bleef de sterkste daler binnen de BEL 20, bij het slot van de handel bedroeg het verlies meer dan 5%. Ook D'Ieteren en Umicore lagen zwak op koers. Aan de andere zijde van het spectrum stond Telenet dat een winst van meer dan 4% liet optekenen.

De verhandelde volumes blijven echter relatief beperkt, wat wijst op een zekere voorzichtigheid bij de beleggers. Het vandaag verhandelde volume lag ruim 6% onder het gemiddelde voor de afgelopen 30 dagen. Mogelijk verwachten de beleggers nog meer volatiliteit in de komende weken.

ThromboGenics bleef de sterkste daler binnen de BEL 20, bij het slot van de handel bedroeg het verlies meer dan 5%. Ook D'Ieteren en Umicore lagen zwak op koers. Aan de andere zijde van het spectrum stond Telenet dat een winst van meer dan 4% liet optekenen. De verhandelde volumes blijven echter relatief beperkt, wat wijst op een zekere voorzichtigheid bij de beleggers. Het vandaag verhandelde volume lag ruim 6% onder het gemiddelde voor de afgelopen 30 dagen. Mogelijk verwachten de beleggers nog meer volatiliteit in de komende weken.