Op de valutamarkten levert de euro zowat anderhalf procent in, waardoor de koers van de Europese eenheidsmunt terugvalt onder het niveau van 1,30 dollar. Daarmee wordt een duidelijk technisch verkoopsignaal gegeven, de volgende afspraak wacht nu op 1,2925 dollar.

De Italiaanse obligatiekoersen zijn voor de tweede dag op rij gestegen, wat betekent dat de beleggers zich niet zo veel zorgen maken over de Italiaanse politiek.

Volgens Allan von Mehren van Danske Bank lijken de meeste beleggers geneigd om de kat even uit de boom te kijken wat de politieke situatie in Italië betreft.

Op de valutamarkten levert de euro zowat anderhalf procent in, waardoor de koers van de Europese eenheidsmunt terugvalt onder het niveau van 1,30 dollar. Daarmee wordt een duidelijk technisch verkoopsignaal gegeven, de volgende afspraak wacht nu op 1,2925 dollar. De Italiaanse obligatiekoersen zijn voor de tweede dag op rij gestegen, wat betekent dat de beleggers zich niet zo veel zorgen maken over de Italiaanse politiek. Volgens Allan von Mehren van Danske Bank lijken de meeste beleggers geneigd om de kat even uit de boom te kijken wat de politieke situatie in Italië betreft.