In het geval van de BEL 20 bleef de winst beperkt tot een half procent, waarbij de index toch weer vaste voet aan de grond gekregen boven het niveau van 2500. De sterkste stijger in Brussel was KBC, dat maar weinig hinder meer ondervindt van de bankenaffaire in Italië.

In de telecomsector konden Mobistar en Belgacom de verliezen min of meer beperken. Het Nederlandse KPN, dat op de beurs van Amsterdam een serieus pak slaag, kon in de loop van de sessie een deel van het verloren terrein opnieuw ophalen. Vraag is of grootaandeelhouder Slim wel zomaar goedschiks akkoord zal gaan met de claimemissie.

In het geval van de BEL 20 bleef de winst beperkt tot een half procent, waarbij de index toch weer vaste voet aan de grond gekregen boven het niveau van 2500. De sterkste stijger in Brussel was KBC, dat maar weinig hinder meer ondervindt van de bankenaffaire in Italië. In de telecomsector konden Mobistar en Belgacom de verliezen min of meer beperken. Het Nederlandse KPN, dat op de beurs van Amsterdam een serieus pak slaag, kon in de loop van de sessie een deel van het verloren terrein opnieuw ophalen. Vraag is of grootaandeelhouder Slim wel zomaar goedschiks akkoord zal gaan met de claimemissie.