Dat houdt ongetwijfeld verband met de Italiaanse verkiezingen die op komst zijn. Op 24 en 25 februari trekken de Italianen naar de stembus, waarbij de uitslag nog allesbehalve onzeker is.

Premier Mario Monti heeft zijn tegenspelers uitgedaagd tot een televisiedebat, maar het is nog onzeker of deze de toegeworpen handschoen zullen opnemen.

De eerste tegenstrever van Monti is uiteraard de alom gevreesde Silvio Berlusconi, maar daarnaast mag ook de rol van Beppe Grillo niet onderschat worden.

De Vijfsterrenbeweging van deze komiek zou in de polls momenteel de derde plaats innemen, mogelijk zorgt Grillo voor een verrassing.

Dat houdt ongetwijfeld verband met de Italiaanse verkiezingen die op komst zijn. Op 24 en 25 februari trekken de Italianen naar de stembus, waarbij de uitslag nog allesbehalve onzeker is. Premier Mario Monti heeft zijn tegenspelers uitgedaagd tot een televisiedebat, maar het is nog onzeker of deze de toegeworpen handschoen zullen opnemen. De eerste tegenstrever van Monti is uiteraard de alom gevreesde Silvio Berlusconi, maar daarnaast mag ook de rol van Beppe Grillo niet onderschat worden. De Vijfsterrenbeweging van deze komiek zou in de polls momenteel de derde plaats innemen, mogelijk zorgt Grillo voor een verrassing.