Ook de Brusselse beurs is goed gestemd, de BEL 20 boekt een winst van ruim driekwart procent. Nyrstart haalt fors uit, terwijl Delhaize in het verliezende kamp zit.

De distributieketen maakt volgende week de interimresultaten bekend. Op de valutamarkten staat de koers van de euro opnieuw onder druk.

In reactie op de vanmorgen gepubliceerde werkloosheidscijfers had VastNed het volgende commentaar:

Vastned, het beursgenoteerde Europese beleggingsfonds in winkelvastgoed met de focus op high street shops, heeft

belangrijke stappen gezet op het terrein van de eerder aangekondigde verkopen en het portfolioprofiel. Wederom lieten de high street shops zien voldoende weerstand te bieden aan het huidige economische klimaat.

Vastned heeft vandaag haar negenmaandsresultaten 2012 bekend gemaakt. Taco de Groot, Chief Executive Officer van Vastned, gaf volgend commentaar: "De verslagperiode en zeker de afgelopen drie maanden hebben ons laten zien dat retailers juist in deze economisch moeilijke tijden grote interesse tonen in high street shops. We hebben in de populaire winkelstraten aantrekkelijke contracten kunnen tekenen, zoals in de historische binnenstad van Utrecht, maar ook in hartje Parijs aan de Rue Montmartre. Tevens kunnen we voorzien in de behoefte van expansieve modeketens, zoals van het Italiaanse Calzedonia door hen de beste winkelruimte aan te bieden in steden zoals Luik en Nancy. De locaties waar passantenstromen en consumentenbestedingen elkaar ontmoeten, zijn de plekken waar retailers naar op zoek zijn. Wij bieden die."

Ook de Brusselse beurs is goed gestemd, de BEL 20 boekt een winst van ruim driekwart procent. Nyrstart haalt fors uit, terwijl Delhaize in het verliezende kamp zit. De distributieketen maakt volgende week de interimresultaten bekend. Op de valutamarkten staat de koers van de euro opnieuw onder druk. In reactie op de vanmorgen gepubliceerde werkloosheidscijfers had VastNed het volgende commentaar: Vastned, het beursgenoteerde Europese beleggingsfonds in winkelvastgoed met de focus op high street shops, heeft belangrijke stappen gezet op het terrein van de eerder aangekondigde verkopen en het portfolioprofiel. Wederom lieten de high street shops zien voldoende weerstand te bieden aan het huidige economische klimaat. Vastned heeft vandaag haar negenmaandsresultaten 2012 bekend gemaakt. Taco de Groot, Chief Executive Officer van Vastned, gaf volgend commentaar: "De verslagperiode en zeker de afgelopen drie maanden hebben ons laten zien dat retailers juist in deze economisch moeilijke tijden grote interesse tonen in high street shops. We hebben in de populaire winkelstraten aantrekkelijke contracten kunnen tekenen, zoals in de historische binnenstad van Utrecht, maar ook in hartje Parijs aan de Rue Montmartre. Tevens kunnen we voorzien in de behoefte van expansieve modeketens, zoals van het Italiaanse Calzedonia door hen de beste winkelruimte aan te bieden in steden zoals Luik en Nancy. De locaties waar passantenstromen en consumentenbestedingen elkaar ontmoeten, zijn de plekken waar retailers naar op zoek zijn. Wij bieden die."