De afgelopen dagen was er heel wat te doen omtrent de verschuivingen in het aandelenkapitaal van KBC. Overeenkomstig de bepalingen van de Wet van 2 mei 2007 op de openbaarmaking van belangrijke deelnemingen meldt KBC Ancora dat ze op 19 november 2013 een kennisgeving heeft ontvangen.

Daarin meldt de vennootschap Lansdowne Partners Austria GmbH, die gecontroleerd wordt door Lansdowne Partners International Limited, dat haar participatie in KBC Ancora op 12 november 2013 de minimum transparantiedrempel van 1% onderschreed.

De afgelopen dagen was er heel wat te doen omtrent de verschuivingen in het aandelenkapitaal van KBC. Overeenkomstig de bepalingen van de Wet van 2 mei 2007 op de openbaarmaking van belangrijke deelnemingen meldt KBC Ancora dat ze op 19 november 2013 een kennisgeving heeft ontvangen. Daarin meldt de vennootschap Lansdowne Partners Austria GmbH, die gecontroleerd wordt door Lansdowne Partners International Limited, dat haar participatie in KBC Ancora op 12 november 2013 de minimum transparantiedrempel van 1% onderschreed.