Bij het slot van de handel stond de Euro Stoxx 50 maar liefst bijna 2,50% in de plus.

De Brusselse beurs was eveneens goed op dreef, maar uiteindelijk werd de BEL 20 afgeremd door de koersdruk bij Telenet.

Dit aandeel verteerde de aankondiging van het vertrek van Ducko Sickinghe niet zo goed, per saldo werd uiteindelijk bijna anderhalf procent lager afgesloten.

De Europese beurzen proberen de opgelopen achterstand op te halen, want in de laatste twee beurssessies waren de aandelenkoersen hier achtergebleven ten opzichte van de Verenigde Staten.

Vooral de cyclische sectoren waren goed op dreef, dit vanwege de hoop dat de centrale banken nog meer geld in de economie zullen pompen.

Bij het slot van de handel stond de Euro Stoxx 50 maar liefst bijna 2,50% in de plus. De Brusselse beurs was eveneens goed op dreef, maar uiteindelijk werd de BEL 20 afgeremd door de koersdruk bij Telenet. Dit aandeel verteerde de aankondiging van het vertrek van Ducko Sickinghe niet zo goed, per saldo werd uiteindelijk bijna anderhalf procent lager afgesloten. De Europese beurzen proberen de opgelopen achterstand op te halen, want in de laatste twee beurssessies waren de aandelenkoersen hier achtergebleven ten opzichte van de Verenigde Staten. Vooral de cyclische sectoren waren goed op dreef, dit vanwege de hoop dat de centrale banken nog meer geld in de economie zullen pompen.