De Brusselse beurs was eveneens goed op dreef, met een winst voor de BEL 20 van 1,20%. Solvay en Umicore maakten een goede beurt, waarbij vooral eerstgenoemd aandeel zich in positieve zin onderscheidde. UCB en Bekaert werden anderhalf procent lager afgevlagd.

Fluxys komt met nieuwe obligatielening

Fluxys zal binnenkort een nieuwe obligatielening op 6 jaar uitgeven, zo werd vanavond bekendgemaakt. Dit onder voorbehoud van de officiële goedkeuring van het prospectus door de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) en geschikte marktomstandigheden.

Deze lening is geschikt voor beleggers met een defensief tot dynamisch profiel. Binnen bepaalde grenzen kan ze ook geschikt zijn voor beleggers met een ander profiel, afhankelijk van de spreidingsgraad van hun portefeuille en het risiconiveau dat ze bereid zijn te aanvaarden.

In het geval de uitgifte effectief gelanceerd wordt, zal het prospectus beschikbaar zijn voor de kandidaat-beleggers op de sites van de emittent en van BNP Paribas Fortis.

De Brusselse beurs was eveneens goed op dreef, met een winst voor de BEL 20 van 1,20%. Solvay en Umicore maakten een goede beurt, waarbij vooral eerstgenoemd aandeel zich in positieve zin onderscheidde. UCB en Bekaert werden anderhalf procent lager afgevlagd. Fluxys komt met nieuwe obligatielening Fluxys zal binnenkort een nieuwe obligatielening op 6 jaar uitgeven, zo werd vanavond bekendgemaakt. Dit onder voorbehoud van de officiële goedkeuring van het prospectus door de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) en geschikte marktomstandigheden. Deze lening is geschikt voor beleggers met een defensief tot dynamisch profiel. Binnen bepaalde grenzen kan ze ook geschikt zijn voor beleggers met een ander profiel, afhankelijk van de spreidingsgraad van hun portefeuille en het risiconiveau dat ze bereid zijn te aanvaarden. In het geval de uitgifte effectief gelanceerd wordt, zal het prospectus beschikbaar zijn voor de kandidaat-beleggers op de sites van de emittent en van BNP Paribas Fortis.