Als we naar het resultaten kijken stellen we volgens Philippe Gijsels van BNP Paribas vast dat weer zo een 70% het beter doen dan de verwachtingen.

Dit is zo een beetje in lijn met een gewoon kwartaal. Let wel, dat meestal de vooruitzichten op een niveau worden gezet dat de meeste bedrijven er over kunnen, op een paar uitzonderingen en ontgoochelaars na.

De winstgroei staat op zowat 4.50%, maar dit weer, ook net als in de vorige kwartalen, op veel minder omzetgroei. Dit is een gegeven. De economie groet relatief traag, de wereldeconomie heeft het moeilijk en logischerwijze valt de omzetgroei volgens Gijsels dan tegen.

Als we naar het resultaten kijken stellen we volgens Philippe Gijsels van BNP Paribas vast dat weer zo een 70% het beter doen dan de verwachtingen. Dit is zo een beetje in lijn met een gewoon kwartaal. Let wel, dat meestal de vooruitzichten op een niveau worden gezet dat de meeste bedrijven er over kunnen, op een paar uitzonderingen en ontgoochelaars na. De winstgroei staat op zowat 4.50%, maar dit weer, ook net als in de vorige kwartalen, op veel minder omzetgroei. Dit is een gegeven. De economie groet relatief traag, de wereldeconomie heeft het moeilijk en logischerwijze valt de omzetgroei volgens Gijsels dan tegen.