Als de markt eindelijk beslist heeft om wat lagere regionen gaan op te zoeken dan vinden ze altijd ergens wel een reden.

Deze keer was het het sterker dan verwachte ISM-cijfer van eergisteren, dat ook nog eens op zijn hoogtepunt van de afgelopen twee jaar uitkwam.

De Europese beurzen zijn vanmorgen voorzichtig hoger geopend, met beperkte winsten voor de belangrijkste indices. Veel beleggers houden het poeder droog in afwachting van de publicatie van de Amerikaanse werkloosheidscijfers voor de maand november vrijdag. Colruyt opende vanmorgen wat hoger.

Als de markt eindelijk beslist heeft om wat lagere regionen gaan op te zoeken dan vinden ze altijd ergens wel een reden. Deze keer was het het sterker dan verwachte ISM-cijfer van eergisteren, dat ook nog eens op zijn hoogtepunt van de afgelopen twee jaar uitkwam. De Europese beurzen zijn vanmorgen voorzichtig hoger geopend, met beperkte winsten voor de belangrijkste indices. Veel beleggers houden het poeder droog in afwachting van de publicatie van de Amerikaanse werkloosheidscijfers voor de maand november vrijdag. Colruyt opende vanmorgen wat hoger.