In de Verenigde Staten is de stroom kwartaalcijfers grotendeels achter de rug, maar in Europa zijn er nog heel wat bedrijven die moeten komen rapporteren. In Amsterdam waren/zijn dat vandaag onder andere Grontmij en PostNL, maar later deze week komen er ook nog een aantal interessante Belgische bedrijven rapporteren.

Morgen is het de beurt aan DSM, waarna de Nederlandse beleggers woensdag kunnen uitkijken naar de cijfers van Corbion, Delta Lloyd en SBM Offshore. Donderdag is het dan de beurt aan KBC en Delhaize, samen met de cijfers van Aegon. Vrijdag wordt de week afgesloten met de resultaten van AMG, Fugro en Galapagos.

In de Verenigde Staten is de stroom kwartaalcijfers grotendeels achter de rug, maar in Europa zijn er nog heel wat bedrijven die moeten komen rapporteren. In Amsterdam waren/zijn dat vandaag onder andere Grontmij en PostNL, maar later deze week komen er ook nog een aantal interessante Belgische bedrijven rapporteren. Morgen is het de beurt aan DSM, waarna de Nederlandse beleggers woensdag kunnen uitkijken naar de cijfers van Corbion, Delta Lloyd en SBM Offshore. Donderdag is het dan de beurt aan KBC en Delhaize, samen met de cijfers van Aegon. Vrijdag wordt de week afgesloten met de resultaten van AMG, Fugro en Galapagos.