De BEL 20 maakte eveneens een goede beurt, de index sloot bijna anderhalf procent boven het slotniveau van maandag en werd afgevlagd boven 2550. Binnen de index maakten Solvay en UCB een goede beurt, terwijl Mobistar en Nyrstar zwak op koers lagen.

Het sentiment werd positief beïnvloed door de publicatie van een meevallende ZEW-index in Duitsland. Hierdoor stijgt de hoop dat de Duitse economie zich in de loop van dit jaar zal herpakken. Het goede nieuws uit Duitsland hielp ook de euro aan hogere koersen.

De BEL 20 maakte eveneens een goede beurt, de index sloot bijna anderhalf procent boven het slotniveau van maandag en werd afgevlagd boven 2550. Binnen de index maakten Solvay en UCB een goede beurt, terwijl Mobistar en Nyrstar zwak op koers lagen. Het sentiment werd positief beïnvloed door de publicatie van een meevallende ZEW-index in Duitsland. Hierdoor stijgt de hoop dat de Duitse economie zich in de loop van dit jaar zal herpakken. Het goede nieuws uit Duitsland hielp ook de euro aan hogere koersen.