Deutsche Telekom zou volgens de Duitse pers overwegen om een overnamebod uit te brengen op Sprint Nextel. Volgens de analisten zou zo'n bod vanuit de kant van Deutsche Telekom bekeken geen slechte zaak zijn.

Strategisch gezien zou het zelfs de beste investering kunnen zijn die het bedrijf kan doen. De vraag is echter hoe de financiering van het bod op de beste manier kan gebeuren.

Een mogelijke emissie zou alleszins op de koers van het aandeel gaan wegen, dit wegens een mogelijke verwatering van de winstgevendheid. Het kan bovendien een tijdje duren alvorens de overname winstgevend zou worden.

In Brussel bedraagt het verlies voor de BEL 20 nog steeds anderhalf procent. KBC heeft het verlies verder uitgediept tot bijna 7%.

Deutsche Telekom zou volgens de Duitse pers overwegen om een overnamebod uit te brengen op Sprint Nextel. Volgens de analisten zou zo'n bod vanuit de kant van Deutsche Telekom bekeken geen slechte zaak zijn. Strategisch gezien zou het zelfs de beste investering kunnen zijn die het bedrijf kan doen. De vraag is echter hoe de financiering van het bod op de beste manier kan gebeuren. Een mogelijke emissie zou alleszins op de koers van het aandeel gaan wegen, dit wegens een mogelijke verwatering van de winstgevendheid. Het kan bovendien een tijdje duren alvorens de overname winstgevend zou worden. In Brussel bedraagt het verlies voor de BEL 20 nog steeds anderhalf procent. KBC heeft het verlies verder uitgediept tot bijna 7%.