De sterkste stijger binnen de index is KBC, met een winst van iets meer dan 3%. Daarnaast liggen ook Colruyt en Delta Lloyd goed op koers. Op de valutamarkten valt de koersdaling bij de euro op, de Europese eenheidsmunt valt zonder veel omhaal terug richting 1,2850 dollar.

Het BBP in de eurozone is in het eerste kwartaal met 0,20% gedaald, een daling die sterker dan verwacht was. Over het vierde kwartaal van vorig jaar werd een daling met 0,60% opgetekend. Sommige analisten maakten zich zorgen dat de beleggers het slechte nieuws zo snel van zich afschudden.

De sterkste stijger binnen de index is KBC, met een winst van iets meer dan 3%. Daarnaast liggen ook Colruyt en Delta Lloyd goed op koers. Op de valutamarkten valt de koersdaling bij de euro op, de Europese eenheidsmunt valt zonder veel omhaal terug richting 1,2850 dollar. Het BBP in de eurozone is in het eerste kwartaal met 0,20% gedaald, een daling die sterker dan verwacht was. Over het vierde kwartaal van vorig jaar werd een daling met 0,60% opgetekend. Sommige analisten maakten zich zorgen dat de beleggers het slechte nieuws zo snel van zich afschudden.