De futures geven dus een hogere opening voor de Europese beurzen aan, hoewel de kans klein is dat de reactie euforisch gaat zijn.

Er is namelijk ook nog altijd de noodkreet die de Spaanse premier Mariano Rajoy gisteren slaakte. Volgens Rajoy zal zijn land zich aan de huidige hoge rentetarieven niet kunnen blijven financieren.

Europa heeft beslissingen uitgesteld tot na de top van eind juni, maar de vraag is of het effectief nog zo veel tijd gaat krijgen.

Miko haalt prestigieuze prijs binnen

Miko werd met zijn Purokoffie gekozen tot winnaar van de Britse "Business Charity Award". Die prijs werd binnengehaald in de categorie "cause related marketing", of vertaald : "een marketing partnership tussen een bedrijf en een ngo waarbij een product een ngo helpt om meer fondsen binnen te halen."

Het is het derde jaar dat de Britse Business Charity Awards worden uitgereikt. Het initiatief werd in het leven geroepen door "Third Sector magazine" en is uniek in haar soort.

Het heeft tot doel om specifieke samenwerkingsverbanden tussen bedrijven en ngo's te lauweren. Het gaat over samenwerkingsverbanden die tot doel hebben om met gelijke waarden gezamenlijk een positieve impact te hebben op eenzelfde duurzaamheidsproject.

Bij Miko betreft het een rechtstreekse samenwerking met het Britse World Land Trust via de Purokoffie. Purokoffie is een koffieconcept dat gebaseerd is op de 3 P's van de duurzaamheid, waar Profit in evenwicht moet zijn met People en Planet.

Purokoffie is een fairtradekoffie die aangekocht wordt bij kleine koffieboeren die voor hun koffie een hogere prijs ontvangen dan de marktprijs, zodat zij financieel kunnen blijven voortbestaan.

Puro steunt ook een project in Congo, via het Belgische initiatief CDI Bwamanda. Het CDI voorziet in de noordwestelijke regio van Congo ondersteuningsprojecten voor geneeskundige verzorging, landbouw, infrastructuur en scholing.

De futures geven dus een hogere opening voor de Europese beurzen aan, hoewel de kans klein is dat de reactie euforisch gaat zijn. Er is namelijk ook nog altijd de noodkreet die de Spaanse premier Mariano Rajoy gisteren slaakte. Volgens Rajoy zal zijn land zich aan de huidige hoge rentetarieven niet kunnen blijven financieren. Europa heeft beslissingen uitgesteld tot na de top van eind juni, maar de vraag is of het effectief nog zo veel tijd gaat krijgen.Miko haalt prestigieuze prijs binnen Miko werd met zijn Purokoffie gekozen tot winnaar van de Britse "Business Charity Award". Die prijs werd binnengehaald in de categorie "cause related marketing", of vertaald : "een marketing partnership tussen een bedrijf en een ngo waarbij een product een ngo helpt om meer fondsen binnen te halen." Het is het derde jaar dat de Britse Business Charity Awards worden uitgereikt. Het initiatief werd in het leven geroepen door "Third Sector magazine" en is uniek in haar soort. Het heeft tot doel om specifieke samenwerkingsverbanden tussen bedrijven en ngo's te lauweren. Het gaat over samenwerkingsverbanden die tot doel hebben om met gelijke waarden gezamenlijk een positieve impact te hebben op eenzelfde duurzaamheidsproject. Bij Miko betreft het een rechtstreekse samenwerking met het Britse World Land Trust via de Purokoffie. Purokoffie is een koffieconcept dat gebaseerd is op de 3 P's van de duurzaamheid, waar Profit in evenwicht moet zijn met People en Planet. Purokoffie is een fairtradekoffie die aangekocht wordt bij kleine koffieboeren die voor hun koffie een hogere prijs ontvangen dan de marktprijs, zodat zij financieel kunnen blijven voortbestaan. Puro steunt ook een project in Congo, via het Belgische initiatief CDI Bwamanda. Het CDI voorziet in de noordwestelijke regio van Congo ondersteuningsprojecten voor geneeskundige verzorging, landbouw, infrastructuur en scholing.