Uiteindelijk raakten de belangrijkste indices slechts met de hakken over de sloot, zowel de BEL 20 als de Euro Stoxx 50 hadden slechts weinig overschot.

Hetzelfde geldt voor de euro, die bij het slot van de handel in de buurt van het slotniveau van vorige week noteerde. Onderhuids lopen de spanningen in de eurozone nog steeds op. De fusie van de Griekse banken Europabank en National Bank of Greece is afgeblazen.

Dat betekent dat de consolidatie in de Griekse bankensector op een andere manier zal moeten gebeuren. Europa heeft overigens ook Portugal al laten weten dat de gemaakte afspraken nog steeds gelden. Op de achtergrond blijft het nog steeds rommelen in Slovenië.

Uiteindelijk raakten de belangrijkste indices slechts met de hakken over de sloot, zowel de BEL 20 als de Euro Stoxx 50 hadden slechts weinig overschot. Hetzelfde geldt voor de euro, die bij het slot van de handel in de buurt van het slotniveau van vorige week noteerde. Onderhuids lopen de spanningen in de eurozone nog steeds op. De fusie van de Griekse banken Europabank en National Bank of Greece is afgeblazen. Dat betekent dat de consolidatie in de Griekse bankensector op een andere manier zal moeten gebeuren. Europa heeft overigens ook Portugal al laten weten dat de gemaakte afspraken nog steeds gelden. Op de achtergrond blijft het nog steeds rommelen in Slovenië.