De Oekraïne wordt volgens Philippe Gijsels, hoofdstrateeg BNP Paribas Fortis Private Banking, een moeilijk dossier. Maar de kans dat het tot een open oorlog komt is relatief klein. Als dusdanig is het voor de markt wellicht eerder de zoveelste hindernis, dan wel de ultieme struikelsteen die de beurzen de hel instuurt.

Gijsels ziet in dit conflict en een mogelijke verdere daling dan ook eerder een koopkans voor investeerders die onderbelegd zijn in aandelen en/of de rally van vorig jaar hebben gemist.

De Oekraïne wordt volgens Philippe Gijsels, hoofdstrateeg BNP Paribas Fortis Private Banking, een moeilijk dossier. Maar de kans dat het tot een open oorlog komt is relatief klein. Als dusdanig is het voor de markt wellicht eerder de zoveelste hindernis, dan wel de ultieme struikelsteen die de beurzen de hel instuurt. Gijsels ziet in dit conflict en een mogelijke verdere daling dan ook eerder een koopkans voor investeerders die onderbelegd zijn in aandelen en/of de rally van vorig jaar hebben gemist.