In Brussel moest de BEL 20 uiteindelijk ook nog bijna een half procent prijsgeven. Solvay kon de openingswinst vasthouden, terwijl Mobistar profiteerde van het gedeeltelijk bod op KPN.

De Nederlandse telecomoperator heeft al laten weten dat het bod te laag is. Bij de sterkste dalers viel niet alleen KBC op, maar ook de industrials Umicore en Nyrstar.

Option brengt eenvoudige en betaalbare connectiviteit voor in de wagen op de markt

Option bevestigt haar strategie om breder dan aan enkel mobiele operatoren te leveren en om zich daarom richten op verticale markten. Voor een eerste afgewerkt product zet Option zijn draadloze expertise in voor de snel groeiende markt van 'Connected Cars'.

Door het samenbrengen van de ervaring op het vlak van connectiviteit, de UX expertise en de kennis van de automotive sector kan de onderneming connectiviteitsoplossingen voor in de wagen ontwerpen, ontwikkelen en leveren.

Volgens de GSMA, zal de markt voor verbonden auto-applicaties tegen 2020 ongeveer $ 600 miljard waard zijn, wat neerkomt op 13% van de totale, wereldwijde markt van verbonden toestellen, goed voor $ 4500 miljard.

Option's intrede op de markt van de connectiviteit voor wagens volgt op de eerdere investering in Autonet in 2011, ter ondersteuning van het leveren van de eerste mobiele IP-gebaseerde Telematics Control Unit voor de automobielsector.

In Brussel moest de BEL 20 uiteindelijk ook nog bijna een half procent prijsgeven. Solvay kon de openingswinst vasthouden, terwijl Mobistar profiteerde van het gedeeltelijk bod op KPN. De Nederlandse telecomoperator heeft al laten weten dat het bod te laag is. Bij de sterkste dalers viel niet alleen KBC op, maar ook de industrials Umicore en Nyrstar.Option brengt eenvoudige en betaalbare connectiviteit voor in de wagen op de markt Option bevestigt haar strategie om breder dan aan enkel mobiele operatoren te leveren en om zich daarom richten op verticale markten. Voor een eerste afgewerkt product zet Option zijn draadloze expertise in voor de snel groeiende markt van 'Connected Cars'. Door het samenbrengen van de ervaring op het vlak van connectiviteit, de UX expertise en de kennis van de automotive sector kan de onderneming connectiviteitsoplossingen voor in de wagen ontwerpen, ontwikkelen en leveren. Volgens de GSMA, zal de markt voor verbonden auto-applicaties tegen 2020 ongeveer $ 600 miljard waard zijn, wat neerkomt op 13% van de totale, wereldwijde markt van verbonden toestellen, goed voor $ 4500 miljard. Option's intrede op de markt van de connectiviteit voor wagens volgt op de eerdere investering in Autonet in 2011, ter ondersteuning van het leveren van de eerste mobiele IP-gebaseerde Telematics Control Unit voor de automobielsector.