In Brussel was er een verlies van zowat anderhalf procent voor de BEL 20. Uiteindelijk hield de index er goed stand boven het niveau van 1750. Fortis was een opvallende beweger, de koers ging fors vooruit.

Daar stond een stevig verlies voor Dexia tegenover. Hoopgevend was dat de koers van KBC aan uitbodeming toe lijkt. Bekaert lag met de cijfers op komst echter zwak op koers. Laatstgenoemde maakt vrijdag in ieder geval de omzet bekend.

Op de brede markt was er nogal wat beweging rond Floridienne, dat fors lager werd gezet. Daarnaast was ook Punch International een opvallende daler, met een verlies van ruim 10%.

In Brussel was er een verlies van zowat anderhalf procent voor de BEL 20. Uiteindelijk hield de index er goed stand boven het niveau van 1750. Fortis was een opvallende beweger, de koers ging fors vooruit. Daar stond een stevig verlies voor Dexia tegenover. Hoopgevend was dat de koers van KBC aan uitbodeming toe lijkt. Bekaert lag met de cijfers op komst echter zwak op koers. Laatstgenoemde maakt vrijdag in ieder geval de omzet bekend. Op de brede markt was er nogal wat beweging rond Floridienne, dat fors lager werd gezet. Daarnaast was ook Punch International een opvallende daler, met een verlies van ruim 10%.