De Stoxx Europe 600 Index viel gisteren terug tot het laagste niveau sinds 2 mei, na een volatiele sessie. In mei liet deze index een stijging met 1,40% optekenen, waarbij de Stoxx Europe 600 Index al voor de twaalfde maand op rij een winst kon laten zien.

Het was van juli 1997 geleden dat nog zo'n lange periode met hogere koersen werd afgesloten. Witold Bahrke, fondsbeheerder bij PFA Pension A/S, wijst op het belang van een toekomstige FED-beslissing omtrent het terugschroeven van de stimuli. Sinds 22 mei is de index met 3,90% gedaald, precies vanwege de onzekerheid daaromtrent.

De Stoxx Europe 600 Index viel gisteren terug tot het laagste niveau sinds 2 mei, na een volatiele sessie. In mei liet deze index een stijging met 1,40% optekenen, waarbij de Stoxx Europe 600 Index al voor de twaalfde maand op rij een winst kon laten zien. Het was van juli 1997 geleden dat nog zo'n lange periode met hogere koersen werd afgesloten. Witold Bahrke, fondsbeheerder bij PFA Pension A/S, wijst op het belang van een toekomstige FED-beslissing omtrent het terugschroeven van de stimuli. Sinds 22 mei is de index met 3,90% gedaald, precies vanwege de onzekerheid daaromtrent.