Telenet is de enige daler binnen de BEL 20, terwijl op de valutamarkten de euro alle moeite van de wereld heeft om stand te houden boven 1,30 dollar.

In het Verenigd Koninkrijk blijft de regering van David Cameron protesteren tegen het voorstel van de Europese Unie om de winstbonussen voor bankiers te beperken. Dat voorstel staat vandaag op de agenda van de ministers van Financiën van de Europese Unie.

Een aantal grootbanken uit de Londense City zou overigens van plan zijn om een rechtszaak in te spannen tegen het invoeren van de beperking van de bonussen.

Inmiddels zijn er al verschillende rapporten verschenen waarin wordt gesteld dat deze beperking zeer gemakkelijk kan worden vermeden.

Telenet is de enige daler binnen de BEL 20, terwijl op de valutamarkten de euro alle moeite van de wereld heeft om stand te houden boven 1,30 dollar. In het Verenigd Koninkrijk blijft de regering van David Cameron protesteren tegen het voorstel van de Europese Unie om de winstbonussen voor bankiers te beperken. Dat voorstel staat vandaag op de agenda van de ministers van Financiën van de Europese Unie. Een aantal grootbanken uit de Londense City zou overigens van plan zijn om een rechtszaak in te spannen tegen het invoeren van de beperking van de bonussen. Inmiddels zijn er al verschillende rapporten verschenen waarin wordt gesteld dat deze beperking zeer gemakkelijk kan worden vermeden.