Ondanks de begrotingscrisis is het Europees bedrijfsleven nog steeds relatief gezond. Tijdens het derde kwartaal verrasten meer Europese aandelen in positieve zin dan aandelen van bedrijven uit andere delen van de wereld.

De Europese bedrijven zijn volgens Bernstein op de goede weg, hoewel ze het leven zuur wordt gemaakt door de steeds maar aanslepende begrotingscrisis. Van de PIIGS-crisis ligt hij dus niet echt wakker.

Ook wat de Verenigde Staten betreft, is Bernstein niet echt negatief. Hij is van mening dat de economie uit de recessie is gekomen en dat de dingen geleidelijk aan beter zullen gaan. Het huidige herstel is normaler dan de meeste mensen denken, aldus nog Bernstein.

Ondanks de begrotingscrisis is het Europees bedrijfsleven nog steeds relatief gezond. Tijdens het derde kwartaal verrasten meer Europese aandelen in positieve zin dan aandelen van bedrijven uit andere delen van de wereld. De Europese bedrijven zijn volgens Bernstein op de goede weg, hoewel ze het leven zuur wordt gemaakt door de steeds maar aanslepende begrotingscrisis. Van de PIIGS-crisis ligt hij dus niet echt wakker. Ook wat de Verenigde Staten betreft, is Bernstein niet echt negatief. Hij is van mening dat de economie uit de recessie is gekomen en dat de dingen geleidelijk aan beter zullen gaan. Het huidige herstel is normaler dan de meeste mensen denken, aldus nog Bernstein.