De BEL 20 maakt echter een betere beurt, het verlies wordt beperkt tot iets minder dan 1%. Een uitschieter in positieve zin is KBC, dat de sprong van de min naar de plus heeft gemaakt. AB-InBev is de sterkste daler binnen de index, maar ook D'Ieteren en Umicore liggen zwak op koers.

Momenteel zijn er vooral twee factoren die het sentiment in negatieve zin beïnvloeden: Egypte en Portugal. Weldra verstrijkt het ultimatum dat het Egyptisch leger heeft gesteld en het ziet er niet naar uit dat president Mursi bereid is om toegevingen te doen. Wat Portugal betreft, wordt het bang afwachten.

De BEL 20 maakt echter een betere beurt, het verlies wordt beperkt tot iets minder dan 1%. Een uitschieter in positieve zin is KBC, dat de sprong van de min naar de plus heeft gemaakt. AB-InBev is de sterkste daler binnen de index, maar ook D'Ieteren en Umicore liggen zwak op koers. Momenteel zijn er vooral twee factoren die het sentiment in negatieve zin beïnvloeden: Egypte en Portugal. Weldra verstrijkt het ultimatum dat het Egyptisch leger heeft gesteld en het ziet er niet naar uit dat president Mursi bereid is om toegevingen te doen. Wat Portugal betreft, wordt het bang afwachten.