Ook Umicore deed het goed, deze industrial boekte een winst van iets meer dan 1%. Berenberg Bank gaf gisteren een verkoopadvies voor het aandeel, maar de analisten krijgen langzamerhand de indruk dat het slechte nieuws nu wel in de koers verrekend zit.

De resultatenstroom aan deze kant van de Atlantische Oceaan begint op gang te komen, vanmorgen waren er al de cijfers van ASML. De toeleverancier aan de chipsector - traditioneel het eerste Europese bedrijf dat met cijfers komt - sloot op de beurs van Amsterdam ongeveer 2% hoger.

Ook Umicore deed het goed, deze industrial boekte een winst van iets meer dan 1%. Berenberg Bank gaf gisteren een verkoopadvies voor het aandeel, maar de analisten krijgen langzamerhand de indruk dat het slechte nieuws nu wel in de koers verrekend zit. De resultatenstroom aan deze kant van de Atlantische Oceaan begint op gang te komen, vanmorgen waren er al de cijfers van ASML. De toeleverancier aan de chipsector - traditioneel het eerste Europese bedrijf dat met cijfers komt - sloot op de beurs van Amsterdam ongeveer 2% hoger.