Bij het slot van de handel stonden de belangrijkste indices zodoende opnieuw weer duidelijk in het rood. Zowel in het geval van de Euro Stoxx 50 als de BEL 20 liep het verlies op tot meer dan 1%.

Bpost maakte vandaag zijn debuut op de beurs, maar van een onverdeeld succes was zeker geen sprake. De koers stond bij het slot van de handel licht in de plus, want in de gegeven omstandigheden toch als een redelijke prestatie mag worden beoordeeld.

Op de valutamarkten blijft de koers van de euro onder druk staan en dat heeft onder andere te maken met het opnieuw oplaaien van de spanningen in de eurozone.

Met name Griekenland dreigt opnieuw een probleem te worden. Anderzijds heeft Cyprus om een verlichting van de lasten gevraagd.

Bij het slot van de handel stonden de belangrijkste indices zodoende opnieuw weer duidelijk in het rood. Zowel in het geval van de Euro Stoxx 50 als de BEL 20 liep het verlies op tot meer dan 1%. Bpost maakte vandaag zijn debuut op de beurs, maar van een onverdeeld succes was zeker geen sprake. De koers stond bij het slot van de handel licht in de plus, want in de gegeven omstandigheden toch als een redelijke prestatie mag worden beoordeeld. Op de valutamarkten blijft de koers van de euro onder druk staan en dat heeft onder andere te maken met het opnieuw oplaaien van de spanningen in de eurozone. Met name Griekenland dreigt opnieuw een probleem te worden. Anderzijds heeft Cyprus om een verlichting van de lasten gevraagd.