Delhaize, Befimmo en Bekaert waren de sterkste dalers binnen de index. Het wordt steeds duidelijker dat Griekenland nog altijd niet veilig thuis is. De Duitse minister van Financiën Wolfgang Schaüble verklaarde vandaag dat de Grieken een derde reddingsplan nodig hebben.

Het benodigde bedrag zou echter veel kleiner zijn dan de twee vorige. Daarmee gaat de minister een stap verder dan kanselier Merkel, die met de verkiezingen op komst tot dusver zedig heeft gezwegen over de noodzaak om verdere steun aan Griekenland toe te kennen.

Delhaize, Befimmo en Bekaert waren de sterkste dalers binnen de index. Het wordt steeds duidelijker dat Griekenland nog altijd niet veilig thuis is. De Duitse minister van Financiën Wolfgang Schaüble verklaarde vandaag dat de Grieken een derde reddingsplan nodig hebben. Het benodigde bedrag zou echter veel kleiner zijn dan de twee vorige. Daarmee gaat de minister een stap verder dan kanselier Merkel, die met de verkiezingen op komst tot dusver zedig heeft gezwegen over de noodzaak om verdere steun aan Griekenland toe te kennen.